Giriş

Cudos Ltd.’nin gizlilik bildirimine hoş geldiniz.
Cudos Ltd gizliliğinize saygı duyar ve kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder. Bu gizlilik bildirimi, web sitemizi ziyaret ettiğinizde (nereden ziyaret ettiğinize bakılmaksızın) kişisel verilerinize nasıl baktığımız hakkında sizi bilgilendirecek ve gizlilik haklarınız ve yasaların sizi nasıl koruduğu hakkında sizi bilgilendirecektir. Cudo Donate ve Cudo Miner’ın Cudos Ltd. ile ticari isimleri olduğunu lütfen unutmayın.
Bu gizlilik bildirimi katmanlı bir biçimde sağlanmıştır, böylece aşağıda belirtilen belirli alanlara tıklayabilirsiniz. Bu gizlilik bildiriminde kullanılan bazı terimlerin anlamını anlamak için lütfen bu bildirimin sonundaki Sözlük’ün de kullanılmasına gerek vardır.

Önemli bilgiler ve kim olduğumuz


Bu gizlilik bildiriminin amacı

Bu gizlilik bildirimi, cudos Ltd’nin bültenimize kaydolduğunuzda, hizmetlerimizden yararlandığınızda veya bir yarışmaya katıldığınızda bu web sitesi aracılığıyla sağlayabileceğiniz veriler de dahil olmak üzere, bu web sitesini kullanımınız yoluyla kişisel verilerinizi nasıl topladığı ve işlediği hakkında size bilgi vermeyi amaçlamaktadır.
Bu web sitesi çocuklar için tasarlanmamıştır ve çocuklarla ilgili verileri bilerek toplamıyoruz.
Verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızı tam olarak fark edebilmeniz için, bu gizlilik bildirimini sizinle ilgili kişisel verileri toplarken veya işlerken belirli durumlarda sağlayabileceğimiz diğer gizlilik bildirimleri veya adil işleme bildirimi ile birlikte okumanız önemlidir. Bu gizlilik bildirimi diğer bildirimleri tamamlar ve bunları geçersiz kılmaya yönelik değildir.

Denetleyici
Kayıtlı ofis adresi Kemp House, 160 City Road, Londra, EC1V 2NX’te bulunan Cudos Ltd (kayıtlı şirket numarası 11065412), kişisel verilerinizin denetleyicisi ve sorumlusudur (topluca bu gizlilik bildiriminde “Cudos Ltd”, “biz”, “biz” veya “bizim” olarak adlandırılır).
Yasal haklarınızı kullanma talepleriniz de dahil olmak üzere bu gizlilik bildirimi hakkında herhangi bir sorunuzvarsa, lütfen aşağıda belirtilen ayrıntıları kullanarak Cudos Ltd ile iletişime geçin.

İletişim bilgileri
Tüm detaylarımız şunlardır:
Cudos Ltd
[email protected]

Kemp House, 160 City Rd, Londra EC1V 2NX

Veri koruma konularında İngiltere denetim otoritesi olan Bilgi Komiserliği’ne (ICO) istediğiniz zaman şikayette bulunma hakkına sahipsiniz (www.ico.org.uk). Bununla birlikte, ICO’ya yaklaşmadan önce endişelerinizle başa çıkma şansınızı takdir ederiz, bu nedenle lütfen ilk etapta bizimle iletişime geçin.

Gizlilik bildiriminde yapılan değişiklikler ve değişiklikler hakkında bizi bilgilendirme göreviniz
Bu sürüm en son 12 Eylül 2018’de güncellendi ve tarihi sürümler arşivlendi burada bizimle iletişime geçerek edinilebilir.
Sizin hakkında tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bizimle olan ilişkiniz sırasında kişisel verileriniz değişirse lütfen bizi bilgilendirin.

Üçüncü taraf bağlantıları
Bu web sitesi üçüncü taraf web sitelerine, eklentilere ve uygulamalara bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya bu bağlantıları etkinleştirmek, üçüncü tarafların hakkınızda veri toplamasına veya paylaşmasına izin verebilir. Bu üçüncü taraf web sitelerini kontrol etmeyiz ve gizlilik bildirimlerinden sorumlu değiliz. Web sitemizden ayrıldığınızda, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik bildirimini okumanızı öneririz.

Hakkınızda topladığımız veriler
Kişisel veriler veya kişisel bilgiler, bir kişi hakkında o kişinin tanımlanabileceği herhangi bir bilgi anlamına gelir. Kimliğin kaldırıldığı verileri içermez (anonim veriler).
Sizinle ilgili aşağıdakileri gruplandırdığımız farklı türde kişisel verileri toplayabilir, kullanabilir, saklayabilir ve aktarabiliriz:

  • Kimlik Verileri ad, kızlık soyadı, soyadı, kullanıcı adı veya benzeri tanımlayıcı, medeni durum, unvan, doğum tarihi ve cinsiyeti içerir. Hizmetlerimizin bazı özellikleri KYC (Müşterinizi Tanıyın)/AML (Kara Para Aklama ile Mücadele) kontrolleri gerektirebilir ve bu nedenle müşterilerimizden Pasaport veya kimlik bilgileri de dahil olmak üzere ek veriler isteyebiliriz.
  • İletişim Verileri fatura adresi, teslimat adresi, e-posta adresi ve telefon numaralarını içerir.
  • Finansal Veriler banka hesabını, ödeme kartı bilgilerini ve kripto para biriminizi depolamak için kullandığınız harici cüzdan adreslerini içerir.
  • İşlem Verileri, size ve sizden gelen ödemeler ve harici cüzdanınızla ilgili ayrıntıları içerir.
  • Teknik Veriler, internet protokolü (IP) adresi, giriş verileriniz, tarayıcı türü ve sürümü, saat dilimi ayarı ve konumu, tarayıcı eklenti türleri ve sürümleri, işletim sistemi ve platformu ve bu web sitesine erişmek için kullandığınız cihazlardaki diğer teknolojiyi içerir.
  • Profil Verileri, kullanıcı adınızı ve şifrenizi, sizin tarafından yapılan satın alma veya siparişleri, ilgi alanlarınızı, tercihlerinizi, geri bildirimlerinizi ve anket yanıtlarınızı içerir.
  • Kullanım Verileri, web sitemizi nasıl kullandığınızla ilgili bilgiler içerir.
  • Pazarlama ve İletişim Verileri, bizden ve üçüncü taraflarımızdan pazarlama alma tercihlerinizi ve iletişim tercihlerinizi içerir.

Ayrıca istatistiksel veya demografik veriler gibi Toplu Verileri herhangi bir amaçla toplar, kullanır ve paylaşırız. Toplanan Veriler kişisel verilerinizden türetilebilir, ancak bu veriler kimliğinizi doğrudan veya dolaylı olarak açıklamadığı için hukukta kişisel veri olarak kabul edilir. Örneğin, belirli bir web sitesi özelliğine erişen kullanıcıların yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi toplayabiliriz. Ancak, Toplu Verileri sizi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlayabilmesi için kişisel verilerinizle birleştirir veya bağlarsak, birleştirilmiş verileri bu gizlilik bildirimine uygun olarak kullanılacak kişisel veriler olarak değerlendiririz.

Hakkınızda herhangi bir Özel Kişisel Veri Kategorisi toplamıyoruz (bu, ırkınız veya etnik kökeniniz, dini veya felsefi inançlarınız, cinsel yaşamınız, cinsel yöneliminiz, siyasi görüşleriniz, sendika üyeliğiniz, sağlığınız hakkında bilgiler ve genetik ve biyometrik verileriniz hakkında ayrıntıları içerir). Cezai hükümler ve suçlar hakkında da bilgi toplamuyoruz.

Kişisel verileri sağlayamazsanız
Kişisel verileri yasalarca veya sizinle yaptığımız bir sözleşmenin koşullarına göre toplamamız gerektiğinde ve istendiğinde bu verileri sağlayamıyorsanız, sizinle yaptığımız veya yapmaya çalıştığımız sözleşmeyi gerçekleştiremeyebiliriz (örneğin, size mal veya hizmet sağlamak için). Bu durumda, bizimle olan bir ürün veya hizmeti iptal etmek zorunda kalabiliriz, ancak o sırada durum böyleyse sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz nasıl toplanır?
Sizden ve hakkınızda veri toplamak için şunları yapmak da dahil olmak üzere farklı yöntemler kullanıyoruz:

Doğrudan etkileşimler. Kimlik, İletişim ve Finansal Verilerinizi form doldurarak veya posta, telefon, e-posta veya başka bir şekilde bizimle iletişim kurarak bize verebilirsiniz. Bu, aşağıdakileri yaparken sağladığınız kişisel verileri içerir:

  • web sitemizde bir hesap oluşturmak;
  • hizmetimize abone olmak;
  • pazarlamanın size gönderilmesini talep etmek;
  • bir yarışmaya, promosyona veya ankete katılmak; veya
  • bize biraz geri bildirimde bulunun.

Otomatik teknolojiler veya etkileşimler. Web sitemizle etkileşime girdikçe, ekipmanınız, tarama eylemleriniz ve kalıplarınız hakkında teknik verileri otomatik olarak toplayabiliriz. Bu kişisel verileri çerezleri, sunucu günlüklerini ve diğer benzer teknolojileri kullanarak toplarız. Çerezlerimizi kullanan diğer web sitelerini ziyaret ederseniz, sizinle ilgili Teknik Veriler de alabiliriz. Daha fazla bilgi için lütfen
Çerez Politikamıza
bakın.

Üçüncü taraflar veya kamuya açık kaynaklar. Sizinle ilgili kişisel verileri aşağıda belirtildiği gibi çeşitli üçüncü taraflardan ve kamu kaynaklarından alabiliriz:

  • Aşağıdaki taraflardan teknik veriler:
    1. AB dışında bulunan Google gibi analiz sağlayıcıları;
    2. Facebook veya LinkedIn gibi reklam ağları; ve
    3. arama bilgisi sağlayıcıları.
  • PayPal gibi teknik, ödeme ve teslimat hizmetleri sağlayıcılarından İletişim, Finansal ve İşlem Verileri.
  • Veri aracılarından veya toplayıcılardan Kimlik ve İletişim Verileri.
  • Ab içinde bulunan Companies House ve Electoral Register gibi kamuya açık kaynaklardan Kimlik ve İletişim Verileri.

Kişisel verilerinizi nasıl kullanıyoruz?

  • Kişisel verilerinizi yalnızca yasalar izin verdiğinde kullanacağız. En yaygın olarak, kişisel verilerinizi aşağıdaki durumlarda kullanacağız:
  • Yapmak üzere olduğumuz veya sizinle yaptığımız sözleşmeyi yerine getirmemiz gereken yer.
  • Meşru menfaatlerimiz (veya üçüncü bir tarafın çıkarları) için gerekli olduğunda ve çıkarlarınız ve temel haklarınız bu çıkarları geçersiz kılmaz.
  • Yasal veya düzenleyici bir yükümlülüğe uymamız gereken yerlerde.

Genellikle, size e-posta veya kısa mesaj yoluyla üçüncü taraf doğrudan pazarlama iletişimleri göndermek dışında kişisel verilerinizin işlenmesi için yasal bir dayanak olarak rızaya güvenmeyiz. Bizimle iletişime geçerek pazarlama iznini istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz.

Kişisel verilerinizi kullanacağımız amaçlar
Aşağıda, bir tablo biçiminde, kişisel verilerinizi kullanmayı planladığımız tüm yolların ve bunu yapmak için hangi yasal dayanaklara güvendiğimizin bir açıklamasını belirledik. Uygun olan yerlerde meşru çıkarlarımızın ne olduğunu da belirledik.
Verilerinizi hangi amaçla kullandığımıza bağlı olarak kişisel verilerinizi birden fazla yasal zemin için işleyebileceğimizi unutmayın. Aşağıdaki tabloda birden fazla zeminin belirlendiği kişisel verilerinizi işlemek için güvendiğimiz belirli yasal zemin hakkında ayrıntılara ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Amaç/Etkinlik Veri türü Meşru menfaatin temeli de dahil olmak üzere işleme için yasal dayanak
Sizi yeni bir kullanıcı olarak kaydetmek için (a) Kimlik(b) İletişim Sizinle yapılan bir sözleşmenin ifası
Size üyelik, abonelik ve ödeme hizmetleri sağlamak için:(a) Ödemeleri, ücretleri ve ücretleri yönetin
(b) Bize borçlu olunan parayı toplayın ve geri kazanın
(a) Kimlik(b) İletişim
(c) Finansal
(d) Hareket
(e) Pazarlama ve İletişim
(a) Sizinle yapılan bir sözleşmenin ifası(b) Meşru menfaatlerimiz için gerekli (bizden kaynaklanan borçları geri almak için)
Sizinle olan ilişkimizi yönetmek için:(a) Şartlarımızdaki veya gizlilik politikamızdaki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek
(b) Bir inceleme bırakmanızı veya anket yapmanızı istemek
(a) Kimlik(b) İletişim
(c) Profil
(d) Pazarlama ve İletişim
(a) Sizinle yapılan bir sözleşmenin ifası(b) Yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli
(c) Meşru menfaatlerimiz için gereklidir (kayıtlarımızı güncel tutmak ve müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandığını incelemek için)
Bir ödül çekilişine, yarışmaya katılmanıza veya bir anketi tamamlamanıza olanak sağlamak için (a) Kimlik(b) İletişim
(c) Profil
(d) Kullanım
(e) Pazarlama ve İletişim
(a) Sizinle yapılan bir sözleşmenin ifası(b) Meşru menfaatlerimiz için gerekli (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandığını incelemek, geliştirmek ve işimizi büyütmek)
İşimizi ve bu web sitesini yönetmek ve korumak (sorun giderme, veri analizi, test, sistem bakımı, destek, raporlama ve veri barındırma dahil) (a) Kimlik(b) İletişim
(c) Teknik
(a) Meşru menfaatlerimiz için gerekli (işimizi yürütmek, yönetim ve BT hizmetlerinin sağlanması, ağ güvenliği, dolandırıcılığı önlemek ve bir işletmenin yeniden düzenlenmesi veya grup yeniden yapılanması tatbikatı bağlamında)(b) Yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli
Size ilgili web sitesi içeriği ve reklamları sunmak ve size sunduğumuz reklamların etkinliğini ölçmek veya anlamak (a) Kimlik(b) İletişim
(c) Profil
(d) Kullanım
(e) Pazarlama ve İletişim
(f) Teknik
Meşru menfaatlerimiz için gereklidir (müşterilerin ürünlerimizi/hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını incelemek, geliştirmek, işimizi büyütmek ve pazarlama stratejimizi bilgilendirmek için)
Web sitemizi, ürünlerimizi/hizmetlerimizi, pazarlamamızı, müşteri ilişkilerimizi ve deneyimlerimizi geliştirmek için veri analitiğini kullanmak (a) Teknik(b) Kullanım Meşru menfaatlerimiz için gereklidir (ürün ve hizmetlerimiz için müşteri türlerini tanımlamak, web sitemizi güncel ve alakalı tutmak, işimizi geliştirmek ve pazarlama stratejimizi bilgilendirmek)
İlginizi çekebilecek mal veya hizmetler hakkında size öneri ve önerilerde bulunmak (a) Kimlik(b) İletişim
(c) Teknik
(d) Kullanım
(e) Profil
Meşru menfaatlerimiz için gereklidir (ürünlerimizi/hizmetlerimizi geliştirmek ve işimizi büyütmek için)
Kullanıcı istatistikleri ve rakamları gibi pazarlama amacıyla sitelerimizde ve hizmetlerimizde anonim veriler yayınlamak isteyebiliriz. (a) Teknik(b) Kullanım Meşru menfaatlerimiz için gereklidir (web sitemizi güncel ve alakalı tutmak ve işimizi geliştirmek ve pazarlama stratejimizi desteklemek için)


Pazarlama

Özellikle pazarlama ve reklamcılıkla ilgili olarak belirli kişisel veri kullanımlarıyla ilgili seçenekler sunmaya çalışıyoruz. Tedarik ettiğimiz ürün ve hizmetler ve yayınladığımız/ yayınladığımız haberler hakkında sizi bilgilendirmek için kullanılan bir e-posta posta listesi işletiyoruz. Pazarlama ve reklam almak için abone olmaya davet edileceksiniz. Abonelik anında, bizden üçüncü taraf içeriği veya bilgileri içerebilecek iletişimleri almayı tercih etme seçeneği sunulacaktır.
E-posta pazarlama iletileri, abone etkinliğini izlemek için izleme işaretçileri veya izlenen tıklanabilir bağlantılar veya benzer teknolojiler içerebilir.

Bizden promosyon teklifleri

Kimlik, İletişim, Teknik, Kullanım ve Profil Verilerinizi, ne isteyebileceğinizi veya neye ihtiyacınız olabileceğini veya ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz bir görünüm oluşturmak için kullanabiliriz. Hangi ürün, hizmet ve tekliflerin sizin için uygun olabileceğine bu şekilde karar veririz (buna pazarlama diyoruz).
Hizmetimizin bir kullanıcısı olarak abone olduysanız veya bizden bilgi talep ettiyseniz ve her durumda bu pazarlamayı almaktan vazgeçmediyseniz bizden pazarlama iletişimleri alacaksınız.

Üçüncü taraf pazarlama
Pazarlama iletişimlerini hazırlamamıza ve dağıtmamıza yardımcı olmak için bir üçüncü taraf sağlayıcı (Hubspot) kullanıyoruz. Üçüncü taraf sağlayıcı, verilerinizi yalnızca talimatlarımıza uygun olarak kullanmak ve verilerinizi güvende tutmak için katı sözleşme yükümlülükleri altındadır. Kişisel verilerinizi pazarlama amacıyla Hubspot veya Cudo şirketler grubu dışındaki herhangi bir şirketle paylaşmadan önce açık katılım onayınızı alacağız.
Cudo Ventures, Google Analytics Reklamcılık Özelliklerini kullanır; kullanım bilgilerini toplamak ve değerlendirmek için kullanılan araçlar (anonim olarak), Cudo’nun Sitelerimizin nasıl kullanıldığını daha iyi anlamasını sağlayarak hizmetlerimizi sürekli geliştirmemizi sağlar. Bu bilgileri toplamak için Sitelerimiz Çerez Politikamızda ayrıntılı olarak açıklanan çerezleri
kullanır.
Google Ads Ayarları, mobil uygulamalar için Reklam Ayarları veya diğer kullanılabilir araçlar aracılığıyla Google Analytics ReklamCılık Özellikleri’nden istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Ayrıca kullanabilirsiniz
Google’ın tarayıcı eklentisi
, devre dışı almanızı kolaylaştırır. Bununla birlikte, cudo Ventures’ın bu bilgileri toplayarak hizmetlerimizi ve deneyimimizi sizin için geliştirebildiğini vurgulamak bizim için önemlidir.
Hotjar’ı kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve bu hizmeti ve deneyimi optimize etmek için kullanıyoruz. Hotjar, kullanıcılarımızın deneyimini (örneğin, hangi sayfalarda ne kadar zaman geçirdiklerini, hangi bağlantıları tıklamayı seçtiklerini, kullanıcıların ne yapıp neyi sevmediğini vb.) daha iyi anlamamıza yardımcı olan bir teknoloji hizmetidir ve bu, kullanıcı geri bildirimleriyle hizmetimizi oluşturmamızı ve sürdürmemizi sağlar. Hotjar, kullanıcılarımızın davranışları ve cihazları (özellikle cihazın IP adresi (yalnızca anonimleştirilmiş biçimde yakalanır ve saklanır), cihaz ekran boyutu, cihaz türü (benzersiz cihaz tanımlayıcıları), tarayıcı bilgileri, coğrafi konum (yalnızca ülke), web sitemizi görüntülemek için kullanılan tercih edilen dil) hakkında veri toplamak için çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Hotjar bu bilgileri takma adla kullanıcı profilinde depolar. Ne Hotjar ne de biz bu bilgileri tek tek kullanıcıları tanımlamak veya bireysel bir kullanıcıdaki diğer verilerle eşleştirmek için kullanmayacağız. Daha fazla bilgi için lütfen bu bağlantıya

tıklayarak Hotjar’ın gizlilik politikasınabakın. Bu devre dışı alma bağlantısını izleyerek bir kullanıcı profili oluşturmayı, Hotjar’ın sitemizi kullanımınızla ilgili verileri depolamasını ve Hotjar’ın diğer web sitelerinde izleme çerezlerini kullanmasını devre dışı bıraktınız.

Devre dışı

Web sitesine giriş yaparak ve pazarlama tercihlerinizi ayarlamak için ilgili kutuları işaretleyerek veya işaretini kaldırarak veya size gönderilen herhangi bir pazarlama mesajındaki devre dışı bırakma bağlantılarını takip ederek veya istediğiniz zaman bizimle iletişime geçerek, bizden veya üçüncü taraflardan istediğiniz zaman size pazarlama mesajları göndermeyi durdurmalarını isteyebilirsiniz.
Bu pazarlama mesajlarını almaktan vazgeçdiğinizde, bu, bir ürün/hizmet satın alma, ürün/hizmet deneyimi veya diğer işlemler sonucunda bize sağlanan kişisel veriler için geçerli olmayacaktır.

Kurabiye
Tarayıcınızı tarayıcı çerezlerinin tümlerini veya bir kısmını reddedecek veya web siteleri çerezleri ayarladığında veya bunlara erişildiğinde sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakır veya reddederseniz, bu web sitesinin bazı bölümlerine erişilemez hale gelebileceğini veya düzgün çalışmayabileceğini lütfen unutmayın. Kullandığımız çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamıza bakın

Amaç değişikliği
Kişisel verilerinizi yalnızca topladığımız amaçlar için kullanacağız, ancak makul bir şekilde başka bir nedenle kullanmamız gerektiğini ve bu nedenin orijinal amaç ile uyumlu olduğunu düşünmediğimiz sürece. Yeni amaç için işlemenin orijinal amaç ile nasıl uyumlu olduğu hakkında bir açıklama almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerekirse, sizi bilgilendireceğiz ve bunu yapmamıza izin veren yasal dayanağı açıklayacağız.
Kişisel verilerinizi, yasaların gerektirdiği veya izin verdiği durumlarda yukarıdaki kurallara uygun olarak, bilginiz veya izniniz olmadan işleyebileceğimizi lütfen unutmayın.

Kişisel verilerinizin ifşası
Kişisel verilerinizi yukarıdaki tabloda belirtilen amaçlar doğrultusunda aşağıda belirtilen taraflarla paylaşmak zorunda kalabiliriz.

  • Sözlüktebelirtilen İç Üçüncü Taraflar .
  • Sözlüktebelirtilen Dış Üçüncü Taraflar .
  • Yukarıdaki paragrafta belirtildiği gibi Google ve Hubspot gibi belirli üçüncü taraflar.
  • Hizmetimiz aracılığıyla hayır kurumlarına bağış yapmayı seçebilirsiniz, burada kişisel verilerinizi bu tür bağışları almak için aday gösterdiğiniz hayır kurumuyla paylaşacağız. Kişisel verilerinizi hayır kurumlarıyla paylaşmamızı istemiyorsanız profilinizi ‘anonim’ tutmayı seçebilirsiniz.
  • İşletmemizin veya varlıklarımızın bir kısmını satmayı, devretmeyi veya birleştirmeyi seçebileceğimiz üçüncü taraflar. Alternatif olarak, başka işletmeler edinmeye veya onlarla birleşmeye çalışabiliriz. İşletmemizde bir değişiklik olursa, yeni sahipler kişisel verilerinizi bu gizlilik bildiriminde belirtilen şekilde kullanabilir.

Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine saygı göstermesini ve yasalara uygun davranmasını isteyeceğiz. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmalarına izin vermeyiz ve kişisel verilerinizi yalnızca belirtilen amaçlarla ve talimatlarımıza uygun olarak işlemelerine izin veririz.
Veri güvenliği
Kişisel verilerinizin yanlışlıkla kaybolmasını, kullanılmasını veya yetkisiz bir şekilde erişilmesini, değiştirilmesini veya ifşa edilmesini önlemek için uygun güvenlik önlemlerini uygulamaya koyduk. Buna ek olarak, kişisel verilerinize erişimi, bir işletme bilmesi gereken çalışanlar, acenteler, yükleniciler ve diğer üçüncü taraflarla sınırlıyoruz. Kişisel verilerinizi yalnızca talimatlarımız doğrultusunda işleyeceklerdir ve gizlilik görevine tabidirler.
Herhangi bir şüpheli kişisel veri ihlaliyle başa çıkmak için prosedürler uyguladık ve yasal olarak gerekli olduğumuz durumlarda sizi ve ilgili herhangi bir düzenleyiciyi ihlal hakkında bilgilendireceğiz.

Veri saklama
Kişisel verilerimi ne kadar süreyle kullanacaksınız?
Kişisel verilerinizi yalnızca yasal, muhasebe veya raporlama gereksinimlerini karşılamak da dahil olmak üzere, topladığımız amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacağız.
Kişisel veriler için uygun saklama süresini belirlemek için, kişisel verilerin miktarını, niteliğini ve hassasiyetini, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanımından veya ifşasından kaynaklanan potansiyel zarar riskini, kişisel verilerinizi işleme amaçlarını ve bu amaçlara başka yollarla ulaşıp ulaşamayacağımızı ve geçerli yasal gereklilikleri göz önünde bulundururuz.
Yasaya göre, müşterilerimiz hakkında temel bilgileri (İletişim, Kimlik, Finansal ve İşlem Verileri dahil) vergi amacıyla üye olmaktan çıktıktan sonra altı yıl boyunca saklamak zorundayız.
Bazı durumlarda verilerinizi silmemizi isteyebilirsiniz: Daha fazla bilgi için aşağıdaki Silme isteğine bakın.
Bazı durumlarda, kişisel verilerinizi (artık sizinle ilişkilendirilemeyeceği şekilde) araştırma veya istatistiksel amaçlarla anonimleştirebiliriz, bu durumda bu bilgileri size daha fazla bildirimde bulunarak süresiz olarak kullanabiliriz.

Yasal haklarınız
Belirli koşullar altında, kişisel verilerinizle ilgili olarak veri koruma yasaları kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Kişisel verilerinize erişim isteğinde bulunun.

  • Kişisel verilerinizin düzeltilmesini isteyin.
  • Kişisel verilerinizin silindirini isteyin.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine itirazedin.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını isteyin.
  • Kişisel verilerinizin aktarılmasını talep edin.
  • Onayı geri çekme hakkı.

Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Genellikle ücret gerekmez
Kişisel verilerinize erişmek (veya diğer haklardan herhangi birini kullanmak) için bir ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Ancak, talebiniz açıkça asılsız, tekrarlayan veya aşırı ise makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu durumlarda talebinize uymayı reddedebiliriz.

Sizden ne isteyebiliriz?
Kimliğinizi doğrulamamıza ve kişisel verilerinize erişme hakkınızı sağlamamıza (veya diğer haklarınızdan herhangi birini kullanmanıza) yardımcı olmak için sizden belirli bilgiler talep etmemiz gerekebilir. Bu, kişisel verilerin alma hakkı olmayan herhangi bir kişiye açıklanmamasını sağlamak için bir güvenlik önlemidir. Yanıtımızı hızlandırma talebinizle ilgili olarak sizden daha fazla bilgi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz.

Yanıt vermek için zaman sınırı
Tüm meşru taleplere bir ay içinde yanıt vermeye çalışıyoruz. Bazen isteğiniz özellikle karmaşıksa veya bir dizi istekte bulunduysanız, bir aydan daha uzun sürebilir. Bu durumda, sizi bilgilendireceğiz ve güncel tutacağız.

Sözlük
YASAL DAYANAK
Meşru Menfaat, size en iyi hizmeti/ ürünü ve en iyi ve en güvenli deneyimi vermemizi sağlamak için işimizi yürütme ve yönetme konusunda işimizin çıkarı anlamına gelir. Kişisel verilerinizi meşru menfaatlerimiz için işlemeden önce sizin ve haklarınız üzerindeki olası etkileri (hem olumlu hem de olumsuz) göz önünde bulundurduklarımızdan ve dengelediğimizden emin oluruz. Kişisel verilerinizi, sizin üzerinizdeki etkiyle çıkarlarımızın geçersiz kılındığı faaliyetler için kullanmayız (izniniz olmadıkça veya yasalar tarafından başka bir şekilde gerekli olmadıkça veya izin verilmediği sürece). Bizimle iletişime geçerek, belirli faaliyetlerle ilgili olarak sizin hakkınızda olası bir etkiye karşı meşru çıkarlarımızı nasıl değerlendirdiğimiz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Sözleşmenin Ifası, verilerinizi taraf olduğunuz bir sözleşmenin ifası için gerekli olduğu yerlerde işlemek veya böyle bir sözleşme yapmadan önce isteğiniz üzerine adım atmak anlamına gelir.

Yasal veya düzenleyici bir yükümlülüğe uymak, kişisel verilerinizi tabi olduğumuz yasal veya düzenleyici bir yükümlülüğe uymak için gerekli olduğu durumlarda işlemek anlamına gelir.

ÜÇÜNCÜ TARAFLAR
İç Üçüncü Taraflar
Cudo Group’ta ortak kontrolör veya işlemci olarak hareket eden ve BT ve sistem yönetimi hizmetlerini temel [in the UK] alan, sağlayan ve liderlik raporlaması üstlenen diğer şirketler.

Dış Üçüncü Taraflar

  • BT ve sistem yönetimi hizmetleri sağlayan işlemci tabanlı olarak hareket [in the United Kingdom] eden hizmet sağlayıcıları.
  • Danışmanlık, bankacılık, hukuk, sigorta ve muhasebe hizmetleri veren avukatlar, bankacılar, denetçiler ve sigortacılar dahil olmak üzere işlemci veya ortak kontrolör olarak görev [in the United Kingdom] yapan profesyonel danışmanlar.
  • HM Gelir ve Gümrük, düzenleyiciler ve belirli durumlarda işleme faaliyetlerinin raporını gerektiren Birleşik Krallık merkezli işlemciler veya ortak kontrolörler olarak hareket eden diğer yetkililer.
  • İşleyici veya Birleşik Krallık merkezli ortak denetleyici olarak hareket eden hayır kurumları, kendilerine yapılan bağışların görünürlüğüne sahip olmalarını sağlamak için.
  • Hesabınız özellikle üyelik, abonelik hizmeti veya ödeme hizmeti için gelir elde etmek için kullanılıyorsa, hesap kimliğiniz ve oluşturulan gelir / kripto para biriminiz uygun hizmet sağlayıcısıyla paylaşılır, böylece size uygun şekilde kredi verebilirler.
  • Profilinizi ‘herkese açık’ hale getirdiyseniz, profilinizin belirli yönlerinin [third parties] .

YASAL HAKLARINIZ

Şunları yapma hakkına sahipsiniz:
Kişisel verilerinize erişim isteğinde bulunun (genellikle “veri konusu erişim isteği” olarak bilinir). Bu, sizin hakkında tuttuğumuz kişisel verilerin bir kopyasını almanızı ve yasal olarak işlediğimizi kontrol etmenizi sağlar.
Sizin hakkımda tuttuğumuz kişisel verilerin düzeltilmesini talep edin. Bu, sizin hakkımda tuttuğumuz eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesini sağlar, ancak bize sağladığınız yeni verilerin doğruluğunu doğrulamamız gerekebilir.
Kişisel verilerinizin silindirini isteyin. Bu, işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığı durumlarda kişisel verileri silmemizi veya kaldırmamızı istemenizi sağlar. Ayrıca, işlemeye itiraz hakkınızı başarıyla kullanmış olduğunuz (aşağıya bakın), bilgilerinizi hukuka aykırı olarak işlediğimiz veya yerel yasalara uymak için kişisel verilerinizi silmemiz gereken durumlarda kişisel verilerinizi silmemizi veya kaldırmamızı isteme hakkına da sahipsiniz. Bununla birlikte, talebiniz anında size bildirilecek belirli yasal nedenlerle silme talebinize her zaman uyamayacağımızı unutmayın.
İşleme nesnesi meşru bir menfaate (veya üçüncü bir tarafın çıkarlarına) güvendiğimiz kişisel verilerinizin ve özel durumunuzla ilgili bir şey vardır, bu da temel hak ve özgürlüklerinizi etkilediğini düşündüğünüzde bu zeminde işlemeye itiraz etmek istemenizi sağlar. Ayrıca, kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amacıyla işlediğimiz durumlarda itiraz etme hakkına da sahipsiniz. Bazı durumlarda, haklarınızı ve özgürlüklerinizi geçersiz kılan bilgilerinizi işlemek için zorlayıcı meşru gerekçelerimiz olduğunu gösterebiliriz.
Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep edin. Bu, aşağıdaki senaryolarda kişisel verilerinizin işlenmesini askıya almamızı istemenizi sağlar: (a) verilerin doğruluğunu belirlememizi istiyorsanız; (b) verileri kullanmamızın yasa dışı olduğu, ancak silmemizi istemediğiniz durumlarda; (c) yasal taleplerde bulundukça, uygulamak veya savunmak için artık ihtiyacınız olan verileri artık gerektirmsek bile verileri tutmamızı istediğiniz durumlarda; veya (d) verilerinizi kullanmamıza itiraz ettiniz, ancak kullanmak için yasal gerekçelerimiz olup olmadığını doğrulamamız gerekiyor.
Kişisel verilerinizin size veya üçüncü bir tarafa aktarılmasını talep edin. Kişisel verilerinizi size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilir bir biçimde sağlayacağız. Bu hakkın yalnızca başlangıçta kullanmamıza izin verdiğiniz veya bilgileri sizinle bir sözleşme yapmak için kullandığımız otomatik bilgiler için geçerli olduğunu unutmayın.
Kişisel verilerinizi işlemek için rızaya güvendiğimiz herhangi bir zamanda onayınızı geri çekin. Ancak bu, onayınızı geri çekmeden önce gerçekleştirilen herhangi bir işlemin yasallığını etkilemeyecektir. Onayınızı geri çekerseniz, size belirli ürün veya hizmetleri sağlayamayabiliriz. Onayınızı geri çektiğiniz sırada durum böyleyse size tavsiyede bulunuruz.